כתם מתחת לעינין לאחר שטף דם

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/08/2021 | 16:21 | מאת: עזרה בבקשה

היי, לפני כחודש עשיתי מילוי שקעים בחומצה היאלורונית מתחת לעין. הטיפול השאיר שטף דם רציני באזור (ממש כמו פנס בעין). במהלך החודש האחרון שטף הדם החלים אך באסור שבו הוא היה נשאר כתם חום. הדבר מטריד אותי מאוד וגורם לי לחרדות. האם זה יעבור עם הזמן?

שלום רב, חסרים פרטים בפנייתך כמו סוג החומר שהוזרק וכמות ועוד פרטים רלוונטיים. לעיתים צריך להמתין יותר עד שכל תופעות הלוואי של שטף דם תעבורנה. לחילופין, ניתן לזרז את ההחלמה ע״י המשך טיפול. בכל מקרה, כדאי לידע את הרופא שהזריק לך. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים