האם אפשר להזריק בוטוקס לאחרשיצא הקמט?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

04/07/2021 | 08:03 | מאת: יעל

שלום, האם אפשר להזריק בוטוקס במצח ובקמטי הזעף לאחר שיצא הקמט או שזה כבר לא יעזור? שאלה שניה: האם פילנג עוזר למיצוק העור? ועוזר גם לקמטים שהחלו מהאף למטה בזוית הפה- לא רוצה הזרקות הילארונית.איזה אופציות יש למיצוק העור? תודה

שלום רב, לשאלה הראשונה התשובה שבהחלט אפשר להזריק רעלן בוטולינום לאזור וכך גם לטפל בקמט הנוכחי וגם למנוע המשך התהליך המלווה קמטי הבעה. לשאלה השניה, בהחלט קילוף העור באמצעים שונים מביאה להתחדשות העור ולמיצוק עי עידוד יצירת קולגן ועם זאת ישנן שיטות טיפול רבות ושונות וצריך למצוא באופן אישי את הטיפול הנכון למצב עורך ולמטרות שלך. ומלבד קילוף העור ישנן שיטות נוספות ורבות למיצוק העור וקצרה היריעה מלתאר את כל הטיפולים העונים למיצוק העור. על מנת לבחור טיפולים המתאימים לך אישית כדאי להיפגש ליעוץ במרפאה. וככלל ברזל, תמיד כדאי לשלב טכנולוגיות וטיפולים שונים על מנת למקסם תוצאות ולאפשר לתוצאות טבעיות יותר והרמוניות יותר. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים