הזרקת חומצה בשילוב prf

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

28/05/2021 | 16:02 | מאת: לי

שלום יש לי קו ריק שנוצר במצח לפני בערך 3-4 שנים , זה לא קמט אלא אזור שקוע בצורת קו עבה . מאז שהתחלתי למלא שם בחומצה אני רואה שיש שיפור גם כשהחומר נספג ואני זקוקה לחידוש הזרקה השקע פחות בולט כיום לעומת לפני שהתחלתי להזריק . היום הלכתי לרופא שהציע לי להזריק חומצה בשילוב prf הוא לקח לי דם מהגוף עשה לו פעולה של הפרדה- יצא משם חומר צהבהב שהזריק לי לאזור השקוע בטענה שזה יעודד בניית קולוגן ויצמצם את השקע כך שיש סיכוי שלא אצטרך להזריק יותר האם Prf היא שיטה יעילה ? האם יש סיכוי שהרקמה השקועה תרפא את עצמה ?

שלום רב, קשה לענות לשאלותיך ללא פגישה פרונטלית במרפאה ליעוץ. עם זאת, באופן כללי, prf הינה שיטת טיפול רפואית מוכחת היטב במאות מחקרים ואפקטיבית לשימושים שונים. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים