חומצה היאלרונית לעיבוי הלחיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

05/05/2021 | 23:11 | מאת: טופה

עשיתי היום חומצה בלחיים ואני מרגישה שהעור נראה שמנוני מאוד מאז. בנוסף, אני מרגישה שזה נראה נפוח, האם הנפיחות יורדת ? אם כן עד מתי, ועד כמה? והאם המצב יחזור לקדמותו בדיוק כפי שהיה ? אני מפחדת שעשיתי נזק בלתי הפיך

שלום רב, במידה והוזרקה חומצה היאלורונית אין דאגה משום שהכל הפיך. בכל זאת תופעות לוואי של אדמומיות ונפיחות מקומית מתרחשות לעיתים קרובות וחולפות מעצמן בתוך ימים. לאחר כשבועיים מהטיפול כדאי להגיע לביקורת אצל הרופא המטפל ולדסקס איתו את התוצאה. במידה וקיים חשש או החמרה כדאי ליצור קשר ולדווח לרופא המטפל. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים