בוטוקס ומחלות אוטואימיוניות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

02/05/2021 | 13:58 | מאת: צביקה

האם מי שיש לו בעיות במערכת האוטואימיונת יכול להזריק בוטוקס או שזה יכול לפגוע בו?

שלום צביקה, בתשובה קצרה אפשר להזריק בוטוקס ועם זאת כדאי יותר לעשות את הדברים הבאים: להתייעץ עם האנדוקרינולוג המטפל, לשקול כל טיפול בנפרד כי כדאי לשלב טיפולים וכי לפעמים אנשים משתמשים במילה בוטוקס כמילת קוד לכל ההזרקות השונות, להתייעץ עם הרופא המטפל האסתטי ולספר לו על טיב ואיכות המחלה. קרי, כמות ותדירות ההתקפים, איך נשלטת המחלה ביומיום ואיך בזמן התקף, האם היו מעורבים אישפוזים בהתקפים וכו׳ אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. רפואה שלמה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים