גושים לאחר הזרקת חומצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

04/04/2021 | 23:44 | מאת: נופר

היי, עברתי לפני חמישה ימים הזרקת חומצה היאלורונית לשפתיים, הכאבים עברו והנפיחות ירדה אבל עדיין יש לי שני גושים בשפה העליונה - הגושים לא פרופורציונליים והשפה נראת מעוותת.. האם הם יעברו או שזה הזרקה לא טובה? איך אני יכולה לדעת? מצרפת תמונה עם השפתיים שם ניתן לראות את הגושים אשמח לעזרתך. תודה.

שלום רב, צריך להמתין שבועיים ואז לשפוט.. במידה והוזרקה חומצה היאלורונית הכל הפיך. סבלנות. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים