לאחר המסה של חומצה הלרונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/01/2020 | 19:10 | מאת: נועה

היי שוב אבי (: עשיתי מילוי חומצה הלרונית מתחת לעיניים, חזרתי לרופא שעשה לי את זה לביקורת. אמרתי לו שאשאיר רגיל (כי אני לא הג’י סומכת עליו שיחזיר הכל לקדמותו) והיה רק גוש קטן מתחת לעין כמו ״בצקת״ וביקשתי שיטפל לי רק בזה. הוא המיס לי שם נקודתית. מה שכן, עברו יומיים והתוצאה היא שיותר נפוח לי שם ממה שהיה, וכחול! האם לגיטימי? האם זה משהו שעובר ויש להמתין קצת זמן? בכל מקרה אם המצב לא אשתפר אבוא לייעוץ. מצרפת תמונה. תודה רבה!

15/01/2020 | 19:13 | מאת: נועה

בנוסף, הוא ניסה לומר לי שזה היה לפני בפנים ואם זה לא עובר לאחר המסה זה פשוט ככה. מה שכן, זה לא היה ככה בוודאות. בכל מקרה, האם זה לגיטימי ואתה ממליץ להמתין ואם לא עובר לבוא לייעוץ וניתן לתקן זאת ?

18/01/2020 | 20:14 | מאת: נועה

עבר כבר כמעט שבוע הנפיחות אותו הדבר, יש שטף דם או משהו שנראה כמו פיגמנטציה בפנים והוא פשוט הרס לי את כל הצד הימני! זה מצב הפיך??

שלום רב, לא הבנתי בדיוק מה קורה שם בטיפול. הפרטים שמסרת חלקיים. בכל מקרה, אם הוזרקה חומצה היאלורונית טובה וחומר ממיס בשם היאלז המכיל את האנזים היאלורונידז אז הכל רגיל וצריך להסתדר בדכ. תופעות לוואי לאחר כל טיפול הזר׳ה באיזור לא סלחני כמו עפעפיים תחתונים כמו אדמומיות, נפיחות, ואפילו שטף דם הן נורמטיביות ויעברו מעצמן. אם עדיין את לא מרוצה אפשר להמשיך ולשפר אחרי שתחכי כשבועיים ויעברו תופעות הלוואי של הטיפול הקודם. אשמח להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה. וגם לא עברו תמונות. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים