הזרקה בשפתיים- איזו חומצה מחזיקה לאורך זמן

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

30/12/2019 | 20:22 | מאת: אור

שלום, אני רוצה לעשות מילוי שפתיים באמצעות חומצה היאלרונית שמעתי על כמה חברות- סטילאז, לומינרה אולטרה דיפ וג׳ובידורם, הכי חשוב לי שזה יחזיק לאורך זמן (כמובן גם שזה יראה טוב וכמה שיותר טבעי אך בשרני) איזו מהחומצות כנל מחזיקה הכי הרבה זמן? או לפחות ידועה כאחת שמחזיקה? אשמח לעזרה

שלום רב, יש הרבה חברות ומוצרים שונים ומגוונים של חומצה היאלורונית. חלק הזכרת וחלק השמטת כמו רסטילן, בלוטרו, סיבל, וכו׳ בדכ בהזרקות ראשונות לשפתיים הצורך בתחזוקה בתדירות גבוהה יותר על מנת לשמר את התוצאה. בהמשך התחזוקה הצורך בהזרקות חוזרות יפחת והתוצאה תישמר ליותר זמן. לכן, פחות חשוב שם החברה המייצרת את החומצה ההיאלורונית ויותר חשוב איך גופך מקבל את התוצאה ולכמה זמן התוצאה נשמרת לך באופן אישי. כלומר, חשוב למקסם את התועלת למול עלויות מופחתות מבחינה כלכלית. ומבחינה רפואית כל חומצה היאלורונית שיש לה אישור משרד הבריאות והתוויה להזרקה לאזור השפתיים היא טובה. אז כדי לבחור לך את החומצה ההיאלורונית הכי טובה צריך להתייחס לפן הרפואי וגם לפן הכלכלי. זאת אומרת שאנחנו רוצים תוצאה טובה ובטוחה רפואית ולאורך יותר זמן בעלות מתאימה לסוג המזרק לפי מחירו בשוק בארץ. שימי לב שלאו דווקא מזרק שמפורסם יותר יהיה לך טוב יותר. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

06/08/2023 | 16:20 | מאת: אלכס

היי, הציעו לי חומצה הילארונית סופידרם וזאת הפעם הראשונה שלי שאני עושה שפתיים האם החומצה הזאת טובה ? משום מה לא מוצאת חוות דעת עליה או הסבר כמו על שאר החומצות

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים