בת 28 נוצר לי שני קמטים מפילינג

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

19/12/2019 | 14:42 | מאת: מיה

19/12/19 11:22 מיה נוצר לי שני קמטים לאחר פילינג שלום רב לפני יומיים עשיתי פילינג ירוק לפנים זה פילינג ממש אינטנסיבי וכואב , שיפשפו לי את העור בידיים כדי לחדש את המרקם ולקלף את העור , אומנם בלחיים אני רואה שיפור כי אני רואה שהפוסט אקנה נעלם וכל הצלקות , אבל במצח אני רואה שנוצר לי שני קימטוטים קטנים מוארכים באמצע בין העיניים , האם זה בגלל שהעור אמור להתקלף ולהתחדש ובגלל היובש כרגע או שעשו לי נזק לצמיתות ? אני ממש מתוסכלת האם ידוע שפילינג ירוק שהוא ממש פילינג קליל יכול לגרום לקמטוטים עדינים

שלום רב, מה החומר הפעיל ב פילינג ירוק? מה ריכוז החומרים? מי המטפל? רופא? בברכה, דר׳ ממלידר אבי

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים