נפיחויות מתחת לעיניים אחרי מילוי שקעים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

11/11/2019 | 17:12 | מאת: שר

לפני מספר ימים עשיתי הזרקה של חומצה הילארונית מתחת לעיניים למילוי שקעים. אחרי מספר שעות הופיעו לי נפיחויות בשתי צידי העיניים באזור ההזרקה. הכהויות נשארו כמעט ללא שינוי. מדוע? אני בלחץ כי יש סיכוי לא קטן שהנפיחויות/בצקות לא יירדו. מה הזמן ההגיוני שנפיחויות אמורות לרדת? במקרה כזה האם המסה תפטור את הבעיה או שתגורם לבעיות אחרות באזור העין. אחרי כמה זמן אפשר להמיס והאם משחה סטרואידית או עיסוי יעזרו?

שלום רב, כפי שקראת לנפיחויות קוראים בצקות והכוונה שבגלל ההזרקה הצטברו מים באזור המוזרק. אל דאגה, הגוף יפנה את המים בעצמו ותהליך כזה עלול להימשך אפילו שבועיים. כל מקרה לגופו, ויהיו מקרים שהגוף יפנה את המים מהר יותר. בהנחה שהוזרק עם חומר מתאים לטיפול במרזב הדמעות, ליד העיניים עי מטפל מנוסה צפוי שהטיפול יסתיים לשביעות רצונך. במידה ולא, תמיד אפשר להמיס חומצה היאלורונית ויש לקחת בחשבון תמיד תופעות לוואי לתקופה של כמה ימים. צריבה מקומית, נפיחות מקומית ואדמומיות הן תופעות לוואי מתקבלות על הדעת וחולפות מעצמן. סטרואידים יכולים לפעמים לעזור במתן פומי או בהזרקה וגם עיסוי יכול להאיץ את פינוי המים. אך, ההמלצה היא לחזור ולהיבדק עי הרופא שבחרת כי הוא יודע מה הוא הזריק ואיך. במידה ואת מעדיפה אחרת אשמח להיפגש במרפאה ליעוץ פרונטלי אישי. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

15/07/2021 | 02:15 | מאת: איסרא

היי יום שני עשיתי מילוח מתחת לעיניים והכל היה בסדר היום גירד לי ממש בעין וגירתדתי אותה הרבה ואז נוצרת לי בצקת ואני בוכה ממש לא יודעת מה לעשות זה ממש מכוער מרגישה שזה עשה אותי יותר מבוגרת ולא יודעת מה לעשות האם יש דרך להעלים את הבצקת להמיס את החומר אוליי בבקשה מענה דחוף

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים