גושים של סיליקון בשפתיים מה עושים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

29/10/2019 | 07:48 | מאת: Iris

שלום רב דר לפני שנתיים הזרקתי סיליקון לשפתיים נוצרו לי גבשושיות קצת בולטות לא רוצה כרגע לחשוב על ניתוח האם יש אפשרות להמיס עם סטרואידים ומה עלות הטיפול תודה

שלום רב, לצערי סיליקון הוא חומר קבוע. ה FDA קבע כבר ב 1991 שאסור להזריק סיליקון! כן, כן לפני 28 שנים.. ובארץ עדיין מותר 😬 הטיפול הנכון כאמור הוא ניתוח שמתאפשר באזור השפתיים בלי צלקת נראית.. מבוצע מתוך הפה. ישנה אפשרות לטיפול עם סטרואידים אך זהו טיפול ארוך ולא קל נפשית. אשמח להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-81-81-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים