בוטוקס נגד שקיות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/10/2019 | 21:30 | מאת: רונית

דר אבי שלום רב, הייתה לי נפיחות מתחת לעיניים אבל כשעשיתי בוטוקס בצידי העיניים היא נעלמה לפני כחצי שנה האים יש קשר? כשאפקט הבוטוקס חלף הנפיחות חזרה. תודה על תשובתך

שלום רב רונית, לדעתי עניתי לך על שאלה אחת כבר ובהנחה ואת שואלת שאלה שניה והפרטים הללו מצטרפים לפרטים שמסרת בשאלה הקודמת אז בהחלט שוב אמליץ על פגישת יעוץ במרפאה. לעניינינו, בקיצור, את מתארת קשר בין הזרקת בוטולינום לבין נפיחות מתחת לעיניים. ובתשובה מפורטת : נפיחות כזו נגרמת מסיבות שונות - עור , שומן, גמישות הגידים ואובדן הנפחים בפנים, משק הנוזלים בגוף והמלחים גם משפיעים כמו גם הרגלי שינה והמבנה הגרמי. לכן, כדי לענות נכון לשאלתך צריכים להיפגש פרונטלית ולאבחן את מהות הנפיחות. רעלן בוטולינום, מחליש ומשתק זמנית חלק משריר האורביקטלריס אוקיולי ולכן יש לצפות לפיצוי מצד סיבי שריר שלא הושפעו עי ההזרקה. טונוס שרירי שונה בהחלט יכול להעלים נפיחות. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

24/10/2019 | 22:57 | מאת: אורטל

היי דוקטור,לא מצליחה להעלות שאלה בנפרד,ביצעתי היום מילוי שפתיים החומצה הילארונית של מזרק פלוס ממש מעט,יש לי נפיחות לא סבירה,האם זה נורמלי? אני בלחץ מטורף,נראית ממש רע

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים