בוטוקס בצידי העיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

15/10/2019 | 08:01 | מאת: לירון

שלום עשיתי בוטוקס בצידי העיניים , ומאז יש לי קמטים בולטים מתחת לעיניים בזמן החיוך , לפני הבוטוקס זה לא היה( היה רק בצידי העיניים P , מה הסיבה לכך?

שלום רב, רעלן בוטולינום, מחליש ומשתק זמנית חלק משריר האורביקטלריס אוקיולי מסביב לעין ולכן יש לצפות לפיצוי מצד סיבי שריר שלא הושפעו עי ההזרקה. טונוס שרירי שונה בהחלט יכול לגרום לשינוי בקמטוטים עדינים סביב העין. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-81-81-087

20/02/2023 | 23:08 | מאת: עדי

שלום ד"ר. בהמשך לשאלה שנשאלה, האם ברגע שהבוטוקס בצידי העיניים יתפוגג צפוי שיפור בקמטוטים שנוצרו מתחת לעיניים?

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים