מילוי שקעים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

11/09/2019 | 12:15 | מאת: מרסל

לפני השלושה שבועות עברתי הזרקה של מילוי שקעים/נפיחות מתחת לעיניים היום לאחר שלושה שבועות אני מרגישה שאין שום שינוי להפך העיניים ניראות קטנות יותר משום מה יש לציין שהוזרק לי חומר שנקרא סטילג' האם ניתן לתקן זאת? והאים החומר הזה מומלץ לשקעי עיניים? בהתייעצות עם רופאים אחרים נענעתי שרק לאחר חצי שנה ניתן להזריק חומר אחר אני מאוד מאוכזבת מהתוצאה אשמח לחוות דעת בנושא

שלום מרסל, מצטער על החוויה הלא נעימה שאת עוברת. החומר שהוזרק לך הוא חומצה היאלורונית שלא נחשבת להכי טובה לאיזור העיניים. אבל, אפשר להמיס חומצה היאלורונית ולבטל את ההזרקה. מאחר והחומר הממיס פעיל באיזור ההזרקה לארבעה שבועות ואולי נדרש להיפגש פעמיים אז בערך 6 שבועות צריכים לעבור מתחילת ההמסה ועד שאפשר להזריק חומר יותר מתאים עם תוצאות טובות יותר. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים