חומצה הילארונית צלקת

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

30/08/2019 | 00:48 | מאת: רוני

היי דוקטור זה שוב רוני קבעתי אולטראסונד לשפתיים כמו שביקשת שואל כמה שאלות האם שמעת על זה שכתוצאה מהזרקה נוצר צלקת? זו צלקת פנימית בדיוק איפה שהזריקו את החומצה וזה אפילו גורם לי לקושי בדיבור אני לא מרגיש חופשי כשאני מדבר.. ובמידה ועשיתי אולטראסונד למה זה נותן? ומה הדרכים לטיפול בדבר כזה?

שלום רוני, סונר שפתיים - בדיקת אולטרסאונד - תאפשר לנו לאשש שקיים שינוי לא רק קליני- ניתן למישוש ותארת את השינוי מקודם. בנוסף, פיענוח הסונר עי רדיולוג יכול לאפיין את סוג ה״צלקת״ הנימושה - הסונר יתבצע בשאלה של סוג וגודל הנגע הפנימי - האם מתאים לשארית חומר מילוי או לריק מת חיבור דחוסה ? וכו׳ כדאי להיפגש בכל מקרה ליעוץ ועם זאת הפגישה תהיה יעילה יותר עם פענוח של בדיקת הסונר. שבת שלום, דר׳ ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים