חומצה הילארונית צלקות

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/08/2019 | 04:59 | מאת: רוני

היי דוקטור לפני כשנה וחצי עברתי טיפול של חומצה הילארונית בשפה מאז עברתי 4 המסות כי נוצר חוסר סימטריה,כיום השפתיים שלי לא אותו הדבר לא סימטריות ובצד ימין נוצרה צלקת פנימית שמושכת את השפה במד אחד כלפי מטה וגם מפריעה לי בדיבור תקין מכייון שאני רואה את האי סימטריה האם יש טיפול לזה..?

שלום רב, שאלה רצינית ולכן כדאי להיפגש ליעוץ במרפאה. עברת כבר אולטרסאונד שפתיים? אם לא כדאי דרך קו-״ח - רופא המשפחה לקבל הפניה לבדיקה ולהגיע עם התוצאות לפגישת יעוץ. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים