חומצה הילארונית בין השפתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

10/05/2019 | 00:11 | מאת: רונה

היי לפני כ10 ימים עשיתי חומצה הילארונית בין השפתיים בקמטי ההבעה. הוזרק לי סטילאג xl הקמט עדיין נשאר וסמוך לקמט נוצר לי גבשושית שלא נעלה. גם לא הקמט נעלם או השתפר וכנל הגבדושית. שהייתי בביקורת אצל הרופא לאחר מס ימים אמר דהמצב תקין ולוקח כשבועיים עד שהחומר מתמוסס ומגיע לקמט הבעה. האן יש סיבה לדאוג?

שלום רב, אין סיבה לדאוג כי הכל הפיך עם חומצה היאלורונית. עם זאת עולה מסיפורך כי הרופא המזריק איננו מנוסה מספיק. אשמח להיפגש ליעוץ פרונטלי במרפאה. בברכה, דר׳ אבי ממלידר 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים