גוש בשפתיים אחרי חומצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

25/03/2019 | 14:23 | מאת: Unknown

ד"ר שלום , אני חודשיים אחרי עיבוי שפתיים עם חומצה היאלורונית , מרגישה שהחומצה נספגה טיפה ואני מרגישה שיש לי גוש קטן בתוך השפתים שלא נראה לעין ולא בולט החוצה . רק אני יכולה להרגיש אותו במימוש או עם השיניים. והוא די מציק ... האם גוש מסוג זה נספג לבד? למה נוצר גוש ואיך מטפלים בו? האם הוא מהווה סיכון מסוים ? אשמח לתשובתך, תדה

שלום רב, גוש נוצר מהצטברות מקומית של חומר מילוי. במידה והוזרק חומצה היאלורונית ייספג הגוש מעצמו עם הזמן אך לעיתים תהליך זה עלול להימשך יותר משנה. אין סיכון בגוש מלבד מה שאת הגדרת ״מציק״. ניתן גם להמיס את הגוש במהירות. אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים