איזה חומר אפשר להזריק כשיש סיליקון בפנים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

22/03/2019 | 10:09 | מאת: תמר חדד

מה איפשר לעשות.לםני שנים הזריקו לי סיליקון.הוסרו עי ניתוח חלק מהם איזה חומר מותר לעשות שיראה טוב.בבקשה תעזרו לי.

שלום תמר, הבנתי שעברת הזרקת סיליקון לפני שנים וגם הסרת בניתוח חלק מהסיליקון שהוזרק לשפתיים. בהחלט אפשר לשקול הזרקת חומצה היאלורונית ו/או טיפול ניתוחי נוסף באופן כללי אך חסרים הרבה פרטים חשובים על מנת להחליט מה הכי טוב ומתאים לך. לכן, מציע להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים