המסה של חומצה היאלורונית בשפתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

21/03/2019 | 09:36 | מאת: dalit

האם חומצה היאלורונית פרינסס ניתנת להמסה על ידי היאלורונידאז? ומה הסיכונים להמסה? ולפי נסיונך כמה זמן מחזיק חצי מזרק חומצה פרינסס בשפתיים שמחולק לעליונה ותחתונה ? עד כמה חודשים הכי הרבה?

שלום רב, פרינסס הינה אחת מהחומצות ההיאלורוניות, מיני רבים. אחרים הם לדוגמא: סטילאז׳, סיבל, ג׳ובדרך, אמלייאן, בלוטרו, רסטילן, טאוסיאל, רבנס ועוד רבים רבים אחרים. אין לאיזו מהן יתרון על אחרות. ההבדל הוא המחיר בלבד. ניתנות להמסה עי היאלז עם סכנה שגרתית. תופעות לוואי המתאימות להזרקה. כל אחד מפרק את החומצות ההיאלורוניות בקצב שונה ובשפתיים הן בדכ מתפרקות מהר יותר בגלל תנועתיות גבוהה ובתדירות משמעותית. התוצאה אמורה להימשך לפחות חודשיים שלושה בפעם הראשונה וככל שחוזרים על הפעולה עד כשנה. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים