תופעות לוואי אחרי בוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

26/01/2019 | 21:13 | מאת: רותם77

הי.עשיתי לפני כחודש וחצי בוטוקס במצח.לאחרונה התחילו להראות קמטים במצח,בעיקר אחרי מקלחת וניקוי הפנים.והם נעלמים אחרי כמה דקות.במקביל אני חווה במצח מעין תחושות כמו זרם חשמל שחוזר אחרי הפסקה,אם לתאר את זה ככה.כאילו המצח מתחיל לחוש תחושות שעד עכשיו לא הרגשתי בגלל החומר.לא הצלחתי לעשות כיווץ במצח.עם הופעת התחושה במצח ניראית גבשושית או מעין נפיחות שנעלמו שהתחושה במצח נעלמת.הרופאה שעשתה לי את הבוטוקס אומרת שאין קשר לזריקות במצח. לדעתי ישנו קשר.האם אני חווה התפוגגות החומר אחרי חודש וחצי בלבד?אני די מודאגת מהתופעה הזאת.אשמח למענה.תודה.

שלום רב, בהחלט את מתארת תופעות לא רגילות. כדאי להיפגש ליעוץ פרונטלי. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים