אכזבה ממילוי שקעים מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

24/01/2019 | 19:00 | מאת: אלמה

שלום עשיתי מילוי שקעים מתחת לעיניים לפני כחודש. באותו יום של ההזרקה ראו שינוי מטורף ולא היה שקעים כלל. כאשר בכללי היו לי שקעים די עמוקים מתחת לעיניים. היה לי קצת שטף דם מתחת לעין שמאל שעבר אחרי כמה ימים ואז בערך אחרי שבוע ראיתי שהחלו לחזור לי השקעים וכרגע חודש אחרי המצב חזר לכמו שהיה מההתחלה לשקעים די עמוקים מתחת לעיניים. דיברתי עם הרופאה ואמרה לי שאוכל לתאם איתה תור. השאלה אם שאבוא עליה היא תדרוש עוד סכום על מזרק נוסף או שזה אמור להיות ללא עלות כספית כי הרי שילמתי כסף על הטיפול והוא לא יתבצע כראוי. והשאלה הנוספת למה זה ירד לי כול כך מהר כי עשיתי הזרקה באף למשל והחומר כן מחזיק לי והגוף שלי לא דחה אותו. אם זכור לי היא השתמשה לשקעי עיניים בטאוסילן

שלום רב, תסתדרי עם הרופאה שבחרת.. הייתם צריכות לתאם ציפיות לפני הביצוע. לא מכיר חומר טוב שחולף באיזור העפעפיים אחרי חודש מכיר רק חומרים שנותנים תוצאה ליותר משנה... לפעמים לשנתיים!!! טאוסיאל הוא חומר מוכר אבל לא הכי מתאים להזרקה לעיניים. ישנם חומרים טובים בהרבה ולא יקרים יותר. בהזרקה ליד העיניים הטכניקה הנכונה היא קריטית. אם לרופאה אין נסיון מקווה שלפחות קיבלת מחיר הוגן. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181-087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים