בצקת מתחת לעיניים לאחר מילוי בחומצה

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

25/12/2018 | 14:18 | מאת: ליאת

שלום דוקטור אני בת 33 לפני 4 חןדשים עברתי מילוי עצמות לחיים ומתחת לעיניים בחומצה מסוג רסטילן. מאז אני סובלת מבצקת נוראית בעיקר בעין ימין שמלווה בכאבים שבאים והולכים עברתי 6 פעמים זריקות של החומר המפרק לתוך הבצקת אך זה לא עזר . קיוויתי שעם הזמן אראה שיפור אך הבצקת עדיין קיימת ועדיין כואבת ומציקה האם יכול להיות שהתפתחה אלרגיה או דלקת? מה עוד אפשר לעשות לשיפור המצב אני נואשת ומיואשת וכל כך אשמח לעזרתך בנושא

שלום ליאת, ראיתי את התמונה וכדאי להיפגש ליעוץ במרפאה כדי לפתור אותך מהסבל. קיימות אפשרויות נוספות מלבד הזרקות היאלז. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

08/01/2019 | 14:28 | מאת: ליאת

דוקטור האם כוונתך לטיפול בכדורים/סטרואידים ? או שיש משהו נוסף שיכול לעזור לבצקות?

גם כדורים של סטרואידים זו אפשרות אבל לא הייתי בוחר באפשרות זו כראשונה. למישהיא שסובלת ככ הרבה זמן וכ״כ הרבה נסיונות טיפול והחלמות מכל טיפול כזה באמת שכדאי להיפגש פרונטלית ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

10/01/2019 | 09:06 | מאת: ליאת

תודה רבה אקבע תור לפגישה

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים