קמטי מניפה טיפול הכי טיבעי מראה טיבעי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

02/12/2018 | 12:14 | מאת: דבורי

שלום רב יש לי קמטי מניפה מה הטיפול שנותן הכי יפה תוצאה טיבעית ,סקין בוסטר או בוטוקס בצידי העין כלפי הלחי ? מעוניינת לדעת לפני שאני עושה טיפול תודה לתשובתך

שלום רב, לכל טיפול ישנן לעיתים תופעות לוואי אבל תוצאות מיטביות מושגות בשילוב בין טיפולים שונים. בוסטר, חה, בוטוקס וחוטים, פילינג וprp כולם מתאימים לקמטי המניפה, כולם טיפולים שמרניים. אשמח להיפגש ליעוץ פרונטלי כדי לענות על מה מומלץ יותר להתחיל ומה אפשר יהיה לעשות בהמשך. בברכה,

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים