בוטוקס בצידי העיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

30/11/2018 | 14:20 | מאת: לילך

שלום , עשיתי הזרקת בוטוקס בצידי העיניים, ומאז יש לי נפיחות קלה בלחי והרגשה קטנה של חוסר תחושה בלחי , האם זו תופעת לוואי ותוך כמה זמן זה אמור לעבור? האם המצב יחזור לקדמותו כשההשפעה של הבוטוקס תרד?

30/11/2018 | 15:41 | מאת: לילך

שחכתי להוסיף בנוסף החיוך בצד ימין יורד

שלום רב, בוצעה בהחלט הזרקה עי מטפל לא מיומן. בדכ תופעות הלוואי חולפות בתוך ימים ספורים. כמה זמן עבר מהטיפול ? בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

30/11/2018 | 17:06 | מאת: לילך

4 ימים

30/11/2018 | 17:07 | מאת: לילך

החוסר תחושה היא גם בשפה העחיונה בצד ימין..

שלום רב, הזרקה בחלק העליון של הפנים שמשפיעה על החיוך איננה שיגרתית. במידה ואת עדיין מרגישה מה שכתבת, גשי לביקורת אצל המטפל שבחרת או הגיעי לרופא חדש שיעקוב איתך אחרי העלמות תופעות הלוואי. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים