אסימטריה לאחר הזרקת בוטוקס

דיון מתוך פורום  בוטוקס, מילוי קמטים

19/11/2018 | 17:43 | מאת: מאיה

שלום, לפני 3 ימים הזריקו לי בוטוקס ל-3 אזורים: בין הגבות, בצידי העיניים ובמצח. היום מתחילים לראות שהבוטוקס מתחיל להשפיע ושמתי לב שגבה שמאל גבוהה במעט מגבה ימין. 1. האם המצב עלול להחמיר ככל שיעבור הזמן (הבנתי שההשפעה המירבית מגיעה רק לאחת כשבוע - שבועיים)? 2. להבנתי נדרש לחזור לרופא על מנת לתקן את המצב על ידי הזרקה נוספת. מה העיתוי שנכון יהיה לבצע את התיקון? האם בהקדם או להמתין למקסימום ההשפעה (שבועיים?). אודה למענה מהיר. אני קצת בלחץ...

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, גשי לרופא שהזריק לך לביקורת ולטאצאפ כעשרה ימים אחרי ההזרקה הראשונה עד כשלושה שבועות. אשמח להיפגש ליעוץ במידה וקיימת בעיה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס, מילוי קמטים