מעונינת בחומצה לאחר הזרק של סיליקון

דיון מתוך פורום  בוטוקס, מילוי קמטים

12/11/2018 | 23:26 | מאת: ריטה

שלום עשיתי סיליקון מלפני 5-6 שנים שהגעתי לרופא הוא אפילו לא הסביר לי שיש חומר אחר כמו חומצה הילורונית. עשיתי מזרק 1 של סיליקון יש לי 2 גושים קטנים בצדדים של השפתיים העליונות אפילו חשבתי על הסרה אבל הפלסטיקאי שהתייעצתי איתו אמר שאין צורך כי ממש לא רואים .. אני מאוד רוצה להוסיף חומצה אבל ממש חוששת מה בעצם יכול לקרות?.. ואם וקורה הדבר גרוע מכל מה הם בעצם הטיפולים לאחר ההזרקה תודה!!! :)

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, הסיליקון הוא חומר קבוע ולכן מאחר וכבר הוזרק לך תמיד יהיה סיליקון בשפתיים. עם זאת, ניתן להזריק חומצה היאלורונית כדי לשפר ולתקן את הצורה לפי רצונך. ניתן לתקן את הצורה גם בניתוח ולנסות להוציא חלק מהסיליקון אולם לפי הבנתי כבר התייעצת עם רופא והסכמתם שהמצב שלך לא חמור ולכן תיקון עם הזרקת חומצה היאלורונית ישיג את מבוקשך ללא צורך בניתוח. אשמח להיפגש ליעוץ אישי במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס, מילוי קמטים