בוטוקס מראה לא יפה למה ?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

12/11/2018 | 09:30 | מאת: ציפי

היי שלום בעבר עשיתי בוטוקס בצידי העיניים ובמצח זה עשה אותי מופתעת ומראה נוקשה ניסיתי שלוש פעמים ולא אהבתי בוטוקס ולמה זה נותן מראה כזה הבוטוקס? האם חומצות יכול לעזור לקמטוטים מסביב לעיניים ולקמטוטים קטנים במצח ?

שלום רב, בדכ בוטוקס שמוזרק בטכניקה נכונה לא יוצר תוצאות כאלו כפי שתארת ומשום כך הוא המתאים ביותר כקו ראשון לטיפול בשליש הפנים העליון. במקרים שדורשים תשומת לב רבה יותר שילוב הבוטוקס עם חומרי מילוי אכן משפר את התוצאות. בכל מקרה, על מנת לענות באופן אישי למצבם אין מנוס מפגישת יעוץ. אשמח להיפגש ליעוץ במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים