מילוי רקות למה זה מיועד

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

11/11/2018 | 12:50 | מאת: רקות

היי רציתי לברר למה מיועד מילוי רקות האם זה מרים את הלחיים ? ומרים גבות האם זה טוב לקמטוטים ליד העיניים ? יש לי קמטוטים בצידי העיניים וגבות נפולות

שלום רב, מילוי באזור הרקות נועד בראש ובראשונה לשפר את השקעים באזור כחלק מהחזרת הפרופורציות הנכונות בפנים לאחר ספיגה וגמישות יתר שנוצרו עם הזמן. אכן מילוי באזור מסויים משפיע גם על אזורים מרוחקים יותר. אשמח להיפגש ליעוץ אישי. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים