קמטיםבצידי העיניים ונפילת הגבות

דיון מתוך פורום  בוטוקס, מילוי קמטים

06/11/2018 | 12:57 | מאת: ציפי

שלום רב אני בת 46 ויש לי קמטי מניפה שיורדים על הלחי מה יכול היות טיפול ? כי ניסיתי בוטוקס ונתן לי תוצאה לא יפה לחיים גדולות ומראה לא יפה מה אפשר אולי חוטים? למתיחה ואם חומצה זה לא מנפח את הלחיים? מה את ממליצה ועוד שאלה גבות יורדות עקב השנים מה הטיפול גם?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, חוטים אכן יכולים להיות חלק מהטיפול כפי שכתבת ועם זאת כדי לענות על שאלתך במלואה כדאי להיפגש לפגישת יעוץ. אשמח להיפגש במרפאה. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס, מילוי קמטים