הזרקת סטילאג' לקמטים בצידי האף

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

26/04/2011 | 18:34 | מאת: מירב

שלום דר כהן, אני בחורה יחסית צעירה אבל אחרי הלידות שמתי לב שנוצר לי קמט די עמוק מצידי האף ועד צידי הפה . האם סטילאג' ייתן לי פתרון מיידי? כמה פעמים אצטרך לחזור על הפעולה? כמה פרוצדורה כזאת צריכה לעלות?

26/04/2011 | 22:36 | מאת: ד"ר כהן שרית

אפקט המילוי ניכר מייד עם תום ההזרקה.על פי רוב נדרש טיפול בודד להשגת התוצאה הרצויה.כידוע,מוצרי סטילאג' מבוססים על חומצה היאלרונית.כמו שאר החומרים הטבעיים מבוססי חומצה היאלרונית החומר מתפרק עם הזמן. משך השרידות, התלוי במספר גורמים כגון התנועתיות באזור המוזרק,עומק הקפל וסוג העור,נע בין 6-10 חודשים.באשר לעלות- תלוי כמובן בכמות החומר הנדרשת להזרקה,מומלץ שתתיעצי לשם כך עם הרופא המבצע. בהצלחה.

28/04/2011 | 16:54 | מאת: נחמה ברגר

התוצאה של הטאוסיאל נשמרת לי כבר שנתיים !!! וגם כמובן שהכי חשוב שהרופא יהיה רופא עם המון ניסיון !!!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים