חומצה ניספגה לחלוטין

דיון מתוך פורום  בוטוקס, מילוי קמטים

21/10/2018 | 10:58 | מאת: מירי

שבוע שעבר עשיתי הזרקה חומצה אילרונית סביב העיניים . ביומיים הראשונים האפקט היה מרשים אך לאחר מכן החומצה ניספגה לחלוטין ולא רואים אפקט בכלל. האם זה סביר?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, בימים הראשונים אחרי ההזרקה התגובה והתוצאה אינן אמיתיות. פעולת ההזרקה גורמת בין השאר לבצקת מקומית קלה המדמה תוצאה אמיתית אך חולפת. התוצאה האמיתית מתקבלת לאחר כשבועיים מההזרקה. הזרקות ליד העיניים דורשות מטפל מנוסה וסבלנות מאחר וישנן ארבע תופעות לוואי שעלולות להתרחש בסבירות גבוה. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

21/10/2018 | 20:12 | מאת: ***

תודה על תגובתך. אני מתכוונת למילוי מעל העפעף העליון. אשמח לדעת אילו 4 תופעות לוואי עלולות להתרחש?

מילוי לעפעף עליון מבוצע רק עם חומר מתאים והוא אפקטיבי במקרים כמו ״איי דפורמטי״ שבהם נספג השומן מארובות העין. תופעות לוואי כמו נפיחות ואדמומיות, שטפי דם יחלפו ללא צורך בטיפול נוסף אולם יהיו לא נעימים במידה ויתרחשו. סיבוכים כמו יצירת ״שקיות״ או גבשושיות ניתנים למניעה עי חלוקת הטיפול למספר פגישות והזרקה הדרגתית. בהזרקות לעפעף תחתון עלול להתרחש גם ״טינדל אפקט״ שהוא השתקפות כלי דם שטחיים ויצירת פס כחלחל והדרך הנכונה להתמודד עם זה היא להשתמש בחומר הנכון ובטכניקת הזרקה נכונה. כל תופעות הלוואי והסיבוכים האפשריים שתוארו הינם הפיכים במידה והוזרקה חומצה היאלורונית אולם ההליך יכול להימשך מספר שבועות עד השגת התוצאה המיטבית. במקרים ״רגילים״ כל אלו הן סיכון ששווה לקחת כי בדכ התגובות קלות יותר והטיפול נשאר נעים כפי שדמיינת מהתחלה. בהצלחה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס, מילוי קמטים