חומצה היאלורונית-פיסולאף

דיון מתוך פורום  בוטוקס, מילוי קמטים

17/10/2018 | 01:41 | מאת: אוראל

לאחר כחודשיים מהזרקה שלחומצה היאלורונית מסוג אליאקסין שאמורה להחזיק בין חצי לשנה אחרי חודשיים כל החומר ירד הלכתי לעשות מילוי שוב בפעם השנייה ואחרי חודש כבר ראיתי שהמילוי מתחיל לרדת בשבועיים הראשונים לא הייתי עם משקפיים ולא השתמשתי בספריי אף שאני משתמשת בתדירות די גבוה בספריי מסוג אבאמיס אבל לאחר כשבועיים חזרתי להשתמש בספריי וגם באוטריוין לא בתדירות גבוה פעם ב.. יכול להיות שזה מה שגורם לחומצה לרדת או שישנה סיבה אחרת? * עברתי ניתוח אף למחציה רק רפואי ללא פלסטי .

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, לצערי המטפל שבחרת איננו מנוסה מספיק- ישנם חומרים מתאימים יותר לפיסול אף. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס, מילוי קמטים