המסת חומצה היאלרונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

11/10/2018 | 07:26 | מאת: שלי

לפני 3 שבועות עברתי טיפול הזרקת ח.האילרונית בשפתיים.עשיתי תיאום ציפיות מפורט עם הרופא המנוסה, אך לדאבוני התומאה היא שפתיי ברווז, יש מצבור בולט של חומר מילוי הרבה מעל לשפה העליונה ובזמן שאני מדברת מופיע קו או קמט מסביב לאיסור המילוי החורג.הדבר עיוות ושינה לי את מראה הפנים לרעה.מאד מפריע לי.מהי המלצתך? איני סומכת עוד על אותו רופא.האם יש מקום לתקן או לטפל אצל רופא אחר?

שלום רב, מצטער על החוויה הלא נעימה שאת עוברת. בהחלט ניתן לתיקון. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים