מילוי שקעים וחומרי מילוי מומלצים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

08/10/2018 | 23:59 | מאת: יקיר

מעוניין לעשות מילוי מעל העפעף העליון על מנת למלא נפח לעיניים שקועות. קראתי שיש לא מעט סיכונים במילוי לאיזור זה. אשמח לתשובתך, האם הליך זה נחשב בטוח? 2- מה לדעתך החומר המומלץ לאיזור זה חומצה או שומן אצמי? 3- קיים ניתוח לטשטוש כהויות ושקים מתחת לעפעף התחתון? תודה.

שלום רב, הטיפול הראשון והכי מתאים והכי בטוח כשהוא מבוצע עי רופא מנוסה הוא הזרקת חומצה היאלורונית מתאימה. ניתוח בהחלט הרבה פחות מתאים כפתרון לכהונות מתחת לעיניים. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים