מילוי שקעים בעיניים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

08/10/2018 | 21:14 | מאת: מרים

לפני שנה וחצי עשיתי מילוי שקעים מתחת לעיניים- המילוי נעשה בטיפול אחד וכבר למחרת הרגשתי שכל השקעים נפוחים מידיי, הגעתי לרופא לביקורת אחרי חודש וזה עדיין היה נפוח מידיי כמו בצקת והוא אמר שאין מה לעשות עדיף לא לגעת וזה יירד עם הזמן. כבר עברה שנה וחצי ואני באותו מצב :( מה ניתן לעשות בנידון? זה לא נראה שזה יירד אף פעם .. אגב המילוי היה בחומצה הלרונית

מרים שלום רב, הפתרון פשוט בהזרקות חומצה היאלורונית. הזרקת היאלורונידז - היאלז תבטל את השפעת ההזרקה הקודמת באופן ספציפי. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים