הזרקת סטילאג לשפתיים?

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

26/04/2011 | 18:30 | מאת: שושי

שלום דר כהן, אמא שלי הוזרקה עם סטילאג' ללחיים ויצא לה פשוט מדהים . התוצאה מאוד טבעית וממש הורידה לה שנים. אני בעלת שפתיים יחסית דקות ורציתי לשאול, האם ניתן להשתמש לסטילאג' גם לשפתיים? כמה זמן הוא מחזיק? האם גם בשפתיים ההזרקה תיראה טבעי ולא מנופחת מדי?

26/04/2011 | 22:05 | מאת: ד"ר כהן שרית

בהחלט כן!!!סטילאג' ליפ-מוצר מצויין מקו מוצרי סטילאג'המיועד לעיצוב שפתיים.מוצר זה מכיל לידוקאין המאפשר הזרקה נטולת כאב בעלת תוצאה מרשימה ומראה טבעי.כידוע,החומר מבוסס על חומצה היאלרונית-המצויה באופן טבעי במשתית החוץ תאית-בחלק המרכזי של העור.משך השרדות החומר נע בין 6-10 חודשים.בהצלחה!!

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים