אסטטיקה טיפוח ויופיייי

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

25/09/2018 | 05:58 | מאת: NOT_FOUND

האם מותר להזריק לשפתיים חומצה היאלרונית לאחר הזרקת סיליקון שהוזרק רק פעם אחת 1cc בטיפול מיקרו?

שלום רב, הסיליקון הוא חומר קבוע ומותר להזרקה בארצנו למרות שבארה״ב הזרקת הסיליקון אסורה! כבר 27 שנים! קיים מיתוס שאיננו מגובה מחקרית שאסור להזריק חומצה היאלורונית ליד סיליקון כדי לא לעורר תגובה. מותר להזריק חומצה היאלורונית. קיימת סכנה לתגובה לא רצויה בלי קשר להזרקת חוצה היאלורונית. תגובה כמו נדידה של טיפות הסיליקון העטופות בתגובת הגוף יכולה להתרחש תמיד ובלי קשר להזרקות וניתוחים נוספים. בכל מקרה, בשפתיים קיימת אפשרות ניתוחית לא פשוטה לעצב תוצאות לא רצויות של הזרקת סיליקון קודמת. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים