בוטוקס והסרת שיער לאחר מכן

דיון מתוך פורום  בוטוקס, מילוי קמטים

02/09/2018 | 21:39 | מאת: אושרית

שלום, ביצעתי בוטוקס בבית השחי להזעת יתר. האם יש בעיה לעשות טיפולי אפילציה בבית השחי? האם זה יכול להרוס את ההשפעה של הבוטוקס? ומה לגבי מריטת השיער (פינצטה) או חמצון השיער? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, ככל הידוע אין קשר ולכן אין מניעה מביצוע טיפול בוטוקס להזעת יתר וגם הסרת שיער. בכל מקרה הכי בטוח לשאול את הרופאים! שהזריקו לך בוטוקס והציעו הסרת שיער בטכנולוגיה כזו או אחרת. הם אלו שטיפלו כבר בך ומכירים את ההיסטוריה הרפואית שלך ואת מצב העור שלך ואיך את נוטה להחלים לאחר טיפולים שונים. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכת שנה טובה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס, מילוי קמטים