חומצה הילוארונית לשפתיים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

17/07/2018 | 09:06 | מאת: איילה

היי, עברתי לפני כחודש טיפול בחומצה הילוארונית לשפתיים, לאחר כשבועיים הזרקנו עוד קצת בצדדים בגלל חוסר סימטריה. עכשיו לאחר כחודש, השפה מתנפחת לי כל בוקר, ובתוך השפה ההרגשה של גושים על השפתיים, יש גוש אחד שירד קצת מתחת לשפה. מה מומלץ לעשות במצבים כאלה? תודנ

שלום רב, זוהי לא הזרקה נכונה לאור התופעות שאת מתארת! במידה והוזרקה אכן חומצה היאלורונית ניתן להמיס אותה ולהזריק אח״כ בצורה נכונה חומר איכותי. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכת החלמה מהירה וקלה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

17/07/2018 | 10:28 | מאת: איילה

תודה, אתקשר

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים