חומצה בשפה תחתונה והיווצרות גושים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

18/06/2018 | 14:50 | מאת: 27

היי, הזרקתי לפני שבוע וחצי חומצה הילוארנית בשפה התחתונה, נוצרו לי כמה גושים שאני מרגישה כשאני עוברת עם הלשון על השפה. יש גוש אחד גדול בצידה השמאלי של השפה, שיוצר חוסר סימטריה וממש רואים אותו כשאני מחייכת, מה רצוי לעשות עם זה? והאם ניתן להבחין בין תגובה דלקתית לבין היווצרות גוש של החומצה תודה.

שלום רב, ראשית לא הצלחתי לפתוח את הקובץ המצורף בגילוי נאות. החדשות הרעות: הוזרקת בחומר לא איכותי או בטכניקה לא טובה ע״י מטפל חסר נסיון. במידה וטעיתי - גשי לרופא שהזריק לך ושיתקן את עבודתו. החדשות הטובות: קל לתקן את המצב לאור העובדה שציינת שהוזרקה חומצה היאלורונית. ניתן להמיס ולטפל נכון אחכ. אשמח להיפגש ליעוץ ולעזור בברכה, דר׳ ממלידר אבי 077-8181087

18/06/2018 | 15:16 | מאת: 27

אוקי תודה כאן מצורפת תמונה.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים