שומן לפנים תוצאה מוגזמת

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

03/06/2018 | 13:51 | מאת: מיה

היי דר כיוון שראיתי שהנך עוסק בשאיבה והזרקת שומן לפנים ברצוני לשאל לפני יומיים עשיתי פרוצדורה זו אצל רופא פלסטי והפנים ממש נפוחות ולא פרופורציונליות לגוף וגם השפתיים נפוחות שאלתי את המנתח האם ניתן להמיס והוא אמר שכן אבל כרגע יש בצקות ונוזלים והשומן גם ייספג ולא נצטרך להמיס פשוט להתאזר בסבלנות מה דעתך ?? יש לציין שפרוצודורה זו עברתי אותה פעמיים לפני 4 שנים והפנים התעצבו אז יחסית מהר וכל השומן בשפתיים נספר מהר אני ממש לחוצה במידה ולא יסתדר האם המצב הפיך ? האם ניתן להמיס ולהפחית מהנפח ?

שלום רב, בצקת לאחר פרוצדורה של הזרקת שומן אופיינית. מנסיונך הקודם לא התפתחה בצקת מרשימה כפי שאת מתארת. כדאי להגיע לביקורת אצל הרופא שטיפל בך בהקדם ולשלול סיבוכים. בכל מקרה, כדי לענות על שאלותיך כדאי להיפגש פנים אל פנים עם רופא ועדיף הרופא שטיפל בך. המשך החלמה קל ומהיר. בברכה, דר ממלידר אבי 077-8181087

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים