תיקון שפתיים לאחר סליקון

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

24/04/2018 | 13:06 | מאת: תיקון שפתיים

עשיתי עיבוי שפתיים לפני יותר מעשור לצערי עם מילוי סליקון..בזמן האחרון נהיה לי אי סימטריה והשפתיים נהיו ממש עקומות ולא סימטריות כמוסוג של נפילת חומר...מה עושיםבכזה מצב ???האם כדאי לאזן אותו עם חומרי מילוי או רק ניתוח

שלום רב, ניתן לשפר באופן זמני עם הזרקת חומצה היאלורונית או לשפר באופן קבוע בניתוח בהרדמה מקומית. כפי הידוע, סיליקון הוא חומר קבוע ולכן תמיד יכולים להיות שינויים כל עוד הוא נמצא בריקמה. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים