הרמת גבות באמצעות חוטים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

19/04/2018 | 09:16 | מאת: תומר

שלום הייתי מעוניין לבצע הליך של הרמת גבות , האם הליך זה חייב להיות מבוצע ביחד עם הרמת מצח? (לא מעוניין בהרמת מצח) כמה זמן הרמת גבות עם חוטים יכול להחזיק מעמד? מה משך ההחלמה ? תודה

שלום רב וחג עצמאות שמח, ניתן לבצע הרמת גבות בנפרד מהרמת המצח. הליך הרמת גבות ניתן לביצוע בניתוח או בצורה שמרנית ללא ניתוח. חוטים, חומרי מילוי ובוטוליניום יכולים לשמש בצורה שמרנית לתוצאות הנמשכות עד כשלוש שנים. אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

19/04/2018 | 19:48 | מאת: תומר

אז אם כך אני מבין שגם גברים יכולים לעבור הרמת גבות עם חוטים? האם אתה מבצע את ההליך?

שלום תומר, כן וכן. גברים עוברים הרמת גבות בחוטים ואפשר להיפגש ליעוץ. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים