הוצאה מהפנים חוטי אפטוס

דיון מתוך פורום  בוטוקס, מילוי קמטים

18/04/2018 | 15:08 | מאת: אסתי

לפני חודש וחצי עברתי טיפול בהחדרת חוט אפטוס בלחיים בכל צד. התוצאה היא שהחוט משתקף מהעור יש כיווצים סביב החוט . הרופאה מתחה את החוט יתר על המידה ונוצרו שקעים כיווצים וגושים. האם תופעות אלה יחלפו וכמה זמן צריך לזה? האם אפשרי להוציא את החוטים מהלחיים? מה הסיכונים בהוצאתם? האם צריך פעולה כירורגית וישארו סימנים על הפנים? אודה לכם עח תשובתכם המקצועית בהקדם. מראה הלחיים והפנים מאוד מציק לי במיוחד שלפני הטיפול לא היה לי בכלח תופעות שציינתי

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אסתי, חג עצמאות שמח, מצטער לשמוע על תהליך החלמה קשה אחרי הטיפול באפוס ועם תוצאות בלתי רצויות. ראשית, איך הגיבו במרפאה בה עברת את הטיפול? מה הרופא שטיפל בך מציע? החדשות הטובות הן שניתן לטפל בכל מה שתארת. בדכ אין צורך בטיפול כירורגי אולם תידרשי לתקופת החלמה גם לאחר ביצוע התיקון. אשמח להיפגש ליעוץ אישי על מנת להחליט מבין האפשרויות השונות לטיפול מה הכי מתאים לך לאור מצבך עכשיו. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס, מילוי קמטים