טיפולי הזעת יתר- שאלה

דיון מתוך פורום  בוטוקס, מילוי קמטים

22/03/2018 | 11:14 | מאת: מאי

שלום רב, הבנתי שטיפול בהזעת יתר ממוקדת ע"י בוטוקס אינו גורם להזעה מפצה. האם הדבר נכון גם כאשר הטיפול מבצוע במספר איברים- לדוגמא כפות ידיים, שחי ופנים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, טיפול בוטוקס להזעת יתר אכן לא גורם להזעה מפצה ולכן ניתן להזריק במספר איזורים מבלי לגרום להזעה נוספת באיזורים אחרים. בברכת חג שמח, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס, מילוי קמטים