המטומה שלא עוברת 13 יום

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

05/03/2018 | 09:17 | מאת: ליהי

שלום רב , לפני 13 יום ביצעתי הזרקה שנייה של חומצה הילרונית לא סמיכה מתחת לעיניים. בפעם הראשונה לא היו לי סימנים כחולים. בפעם השנייה נוצרה המטומה מתחת לעין הימנית שלא עוברת אלא השתפרה קלות . הצבע שלה עדיין סגול והיא לא משתנה לא בגודל ולא בצורה. אני ממש חוששת שהסימן הזה לא יעבור ( כמו בוקס בעין) האם יש מה לעשות? האם יתכן שזה לא יעבור? אציין כי השתמשתי במשחת המלה במשך כל התקופה . אודה על תשובתך

שלום רב, לעיתים נוצרת המטומה בהזרקה ליד העיניים. שטף הדם עובר מעצמו ללא צורך בטיפול נוסף בדכ לאחר כעשרה ימים אולם לעיתים, כפי שאת מתארת, יש צורך בסבלנות כי משך הזמן עד להעלמות הפיגמנטציה הוא רב יותר. בכל מקרה, אין כל צורך למרוח אמלה שהיא משחת אילחוש! לפעמים מריחת טראומיל עוזרת לשטף הדם ו לגווניו השונים והמשתנים לחלוף מהר יותר. אשמח להיפגש לביקורת ויעוץ בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

05/03/2018 | 15:47 | מאת: ליהי

תודה רבה על תשובתך , כן התבלבלתי בשם המשחה , טראומיל זו המשחה שאני משתמשת בה אך ללא הועיל.

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים