האם גלי רדיו מנטרל בוטוקס וחומצה היאלורונית

דיון מתוך פורום  בוטוקס, מילוי קמטים

23/02/2018 | 12:36 | מאת: נאוה

שלום ד"ר, האם יש מניעה לטפל בגלי רדיו לאחר או במקביל להזרקות בוטוקס וחומצה היאלורונית? ואם מהבחינה הזו יש הבדל בין השניים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, אפשר לעבור הזרקות בוטוקס וחומצה היאלורונית וגם טיפולי גלי רדיו במקביל אולם עדיף לחכות כמה שבועות בין טיפול לטיפול על מנת לדייק יותר בשינויים ולמצות בצורה יעילה יותר את הטיפולים והטכנולוגיות להשגת התוצאה המבוקשת. בברכה, דר׳ ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס, מילוי קמטים