תוצאת ההזרקה לאחר 4 ימים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

09/02/2018 | 08:20 | מאת: דנית

אחר מילוי עברו 4 ימים נוצרו שטפי דם מתחת לעיניים ונפיחות קטנה כך זה אמור להיות?

שלום רב, ליד העין מצויים הרבה כלי דם קטנים ושכיחות הפגיעה בהם גבוה. כשנפגע כלי דם הביטוי הינו שטף דם. המצב הלא נעים הזה יחלוף מעצמו אולם ניתן לקרר את המקום ברגעים הראשונים על מנת להקטין ולצמצם את שינויי הגוון המלווים את התהליך עד למיגור מלא של ההשפעה. אפשרי גם למרוח משחה שתזרז במעט את היעלמות שטף הדם. מעבר לכך, ניתן באיפור נכון להסתיר את שינויי הגוון. לגבי הנפיחות, בימים הראשונים ייתכן והיא נובעת מבצקת מקומית (הצטברות נוזלים בריקמה) אולם אם הנפיחות נמשכת ייתכן ויהיה צורך להמיס את החומר שהוזרק לך. בהקשר זה, ישנם חומרים טובים יותר ויעודיים יותר להזרקה ליד העיניים ומקווה שבהם השתמשת. בכל מקרה, אשמח להיפגש ליעוץ. בברכה, דר ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים