מילוי מקטין עיניים ראיתי על כמה אנשים

דיון מתוך פורום  בוטוקס ומילוי קמטים

28/01/2018 | 13:46 | מאת: מילוי מקטין עיניים

שלום לך יש לי קמטוטים ושחור מתחת לעיניים האם מילוי מקטין את העיניים באזור זה והמליצו לי בוטוקס מתחת לעיניים לא בצדדים האם זה אפשרי ? האם זה נותן מראה יפה או שעדיף מילוי (יש לי קמטים מתחת לעינים שאני צוחקת ) תודה אודה עם תעני על שני השאלות

שלום רב, מילוי לא יקטין את העיניים! לגבי בוטוקס, מילוי, חוטים וכו ומי הכי מתאים ונכון או איזה שילוב יענה על ציפיותיך היא שאלה רצינית שהדרך הנכונה להשיב עליה ברצינות היא בפגישת יעוץ. אשמח להיפגש איתך במרפאה ליעוץ. בברכה, דר ממלידר אבי 054-4435085

מנהל פורום בוטוקס ומילוי קמטים